3 hoopvolle altcoins

3 hoopvolle altcoins

3 hoopvolle altcoins

Nu Bitcoin, Ethereum en Litecoin onbetaalbaar aan het worden zijn (en als ze al betaalbaar zijn, moet je maar net het risico willen nemen) zoeken veel mensen hun geluk in altcoins. Deze alternatieve cryptocurrencies zijn vaak onderscheidend en bieden veel potentie. De waarde van altcoins kan aanzienlijk toenemen.

Ethereum (tegen de $ 1.000 per Ether) is daar immers een schoolvoorbeeld van. Welke 3 altcoins mag je in 2018 niet aan je neus voorbij laten gaan als je serieus wil gaan investeren en waardevermeerdering tot doel hebt?Ripple

Litecoin is door Ripple van de derde positie gestoten in marktwaarde. Dat is fijn, want Ripple is (nog) voor minder dan 1 euro aan te schaffen. Stel je voor dat je voor € 100 aan Ripple koopt en de Ripple gaat de Litecoin achterna? Dan is € 1 van jou straks enkele honderden euro’s waard.

Daarnaast heeft Ripple een groot voordeel ten opzichte van andere crypto’s: ze wordt geaccepteerd door banken en is niet gedecentraliseerd. Wanneer overheden zich dan ook met crypto’s gaan bemoeien, is de kans dat Ripple er goed van af komt erg groot.

Stellar Lumens

Een belangrijk alternatief voor Ripple is Stellar Lumens. Beide draaien op het Ripple protocol, maar Stellar Lumens is wel vele malen verbeterd. Zo is de technologie sneller, veiliger en goedkoper.

Door de hype van Ripple hebben we in Nederland nog niet veel gehoord van Steller Lumens. Maar open eens een Amerikaanse website binnen de cryptocurrencies en je zal zien dat er heel veel vertrouwen in Stellar Lumens is.

Het kopen van Stellar Lumens kan niet direct in Nederland, maar wel via een omweg. Je kan Bittrex gebruiken om daar je Bitcoins om te zetten in Stellar Lumens.

Nadeel: Stellar Lumens is gedecentraliseerd. Dat is, gezien de concurrentie met Ripple en de overwegingen vanuit de overheden, minder positief.Eén munt om alle betalingen op sociale media te doen. Reddcoin wil het mogelijk maken. Vooralsnog voor minder dan 1 cent per eenheid te koop, maar dat zal veranderen naarmate sociale media platformen Reddcoin toe gaan staan. De munt zit goed in elkaar, heeft een website die professionaliteit uitstraalt en zou het dus helemaal kunnen gaan maken in de wereld van cryptomunten. 2018, 2019 en 2020 worden gezien als jaren waarin de Reddcoin aanzienlijk in waarde toe kan nemen.

Via Litebit kun jij vandaag nog makkelijk aan Reddcoin kopen. Voor enkele tientjes haal je al duizenden Reddcoins in je wallet.

Speculeren

Drie munten die de moeite zeker waard kunnen zijn. Maar onthoud wel dat het investeren in cryptocurrencies een vorm van speculeren is. Kleine factoren kunnen veel invloed hebben op het waarde verloop. Niets is dus zeker.