Extra geld verdienen met je WAVES tokens doe je zo

Extra geld verdienen met je WAVES tokens doe je zo

Extra geld verdienen met je WAVES tokens doe je zo

Waves is een veelbelovende cryptocurrency die reeds in het verleden een mooie groei heeft laten optekenen. Het Waves platform is zo interessant, onder meer omdat ze partijen de mogelijkheid biedt om in een handomdraai een eigen token uit te brengen. Op deze manier is het op een bijzonder efficiënte en toegankelijke manier mogelijk om decentrale crowdfunding toe te passen, maar er is meer. Gebruikmaken van het Waves platform betekent namelijk ook dat de persoon in kwestie de mogelijkheid heeft om andere cryptovaluta’s op een betrouwbare manier op te slaan. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat Waves investeerders heel wat moois te bieden heeft. Bovendien is het ook nog eens zo dat je met je WAVES tokens wat extra geld kan verdienen. Hoe je dat kan doen vertellen we je graag op deze pagina!

Wat is het verschil tussen Waves & WAVES?

Je hebt waarschijnlijk opgemerkt dat er in de inleiding gebruik wordt gemaakt van verschillende spelmethodes voor wat ‘Waves’ of ‘WAVES’ betreft. Dit heeft alles te maken met het feit dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen het platform ‘Waves’ en de token ‘WAVES’. Wanneer doorheen deze pagina dit verschil terug opduikt zal je op basis hiervan dus steeds zeer eenvoudig kunnen bepalen waar er precies naar wordt verwezen.

Gratis WAVES tokens verdienen

Wanneer je reeds over enige ervaring beschikt in de wereld van de cryptocurrencies is de kans bestaande dat je wel al eens hebt opgevangen dat het mogelijk is om een bepaalde hoeveelheid cryptovaluta’s gratis te ontvangen. Veel mensen zijn hier in eerste instantie een beetje achterdochtig voor, maar in de praktijk is dat eigenlijk nergens voor nodig. Er zijn namelijk op de markt enkele uitstekende zogenaamde ‘faucets’ terug te vinden welke het mogelijk maken om bijvoorbeeld elk uur een bepaalde hoeveelheid WAVES tokens te claimen. Het enige wat je hiervoor in principe hoeft te doen is bepaalde informatie verstrekken en een klik met je muis uitvoeren. Op deze manier kan je meteen beginnen met het bouwen aan jouw portefeuille met WAVES tokens zonder dat je eigen financiële middelen moet investeren.

Vooraleer je aan te melden op een Waves faucet is het wel steeds van belang om aandachtig te zijn voor een aantal zaken. Zo zijn er ook enkele faucets op het internet terug te vinden met slechte bedoelingen. Zij vragen je veelal naar persoonlijke gegevens en kunnen proberen om de logingegevens van je wallet waar je gebruik van maakt te achterhalen. Wees hier altijd aandachtig voor en hou in het achterhoofd dat een legitieme faucet je in principe nooit om persoonlijke gegevens vraagt. Sterker nog, in de praktijk is het ingeven van je walletadres veelal reeds voldoende om je stukjes token in handen te krijgen.

Het leasen van je WAVES tokens voor extra rendement

Op het ogenblik dat je er voor kiest om te investeren in het Waves platform moet je, je er bewust van zijn dat zij gebruik maakt van een zogenaamd ‘Leased Proof-of-Stake’ principe. Dit betekent dat je als eigenaar van WAVES tokens over de mogelijkheid beschikt om deze te leasen. Op deze manier kan een permanente beveiliging van het netwerk worden gegarandeerd, maar daarnaast levert het jou als eigenaar ook nog eens een interessant financieel voordeel op. Door het leasen van je WAVES tokens kan je namelijk niet alleen extra tokens ontvangen, daarnaast zal je ook nog eens speciale ‘miner rewards’ toegekend krijgen. Dergelijke rewards kan je inwisselen voor nog meer WAVES tokens, maar indien je dat wenst ook voor tokens van andere cryptovaluta’s. Met een degelijke hoeveelheid aan WAVES tokens kan je op deze manier binnen een afzienbare termijn een mooi rendement behalen.

Hoe WAVES tokens leasen?

Vooraleer je kan beginnen met het leasen van je WAVES tokens is het belangrijk om de nodige voorbereidingen te treffen. Deze voorbereidingen bestaan uit drie verschillende onderdelen:

1. Het aanmaken van een Waves wallet;
2. Het kopen van je WAVES tokens bij een exchange;
3. Het opzetten van een lease-overeenkomst in de Lite Client;

In eerste instantie zal je er dus voor moeten kiezen om een wallet aan te maken om je WAVES tokens in op te slaan. We raden je aan om te kiezen voor de officiële online wallet van het Waves platform welke is terug te vinden op het adres Waveswallet.io. Nadat je er voor hebt gekozen om deze wallet aan te maken zal je kunnen vaststellen dat je meteen bovenaan de pagina een wallet adres ziet verschijnen die je eenvoudig kan kopiëren. Merk bovendien ook op dat er in de Waves wallet nog andere tokens ook opgeslagen kunnen worden.

Nadat je een wallet hebt aangemaakt is het tijd geworden om een bepaalde hoeveelheid WAVES tokens aan te kopen. Je kan dan wel gratis stukjes tokens verkrijgen door deel te nemen aan een faucet, in eerste instantie schiet dat niet meteen erg op waardoor het merendeel van de investeerders toch ook een bepaald stukje van hun kapitaal in Waves injecteren. Voor welke exchange je precies gebruik maakt voor het kopen van je WAVES tokens is uiteraard geheel aan jou.

Nadat je, je aangekochte WAVES tokens naar je wallet hebt gestuurd is het tijd geworden om in de Lite Client een lease-overeenkomst aan te maken. Dat klinkt complex, maar dat is het absoluut niet. Door het volgen van de onderstaande stappen neemt het opzetten van een dergelijk contract minder dan één minuut in beslag. Bovendien is er ook geen enkele technische kennis vereist waardoor dit ook voor beginners zeer toegankelijk is.

1. Vooraleer je kan overgaan tot het leasen van je WAVES tokens is het van belang om uit te zoeken van welke node je gebruik wenst te maken. Een populaire node luistert naar de naam ‘Waves Go’. Er zijn heel wat interessante voordelen verbonden aan deze node. Zo stuurt ze je wekelijks je WAVES tokens, ontvang je speciale miner rewards en krijg je daar bovenop ook nog eens een bepaalde hoeveelheid van hun eigen WAVES GO tokens. Een andere Nederlandse partij waar je naar zou kunnen kijken is bearwaves.nl.

2. Ga naar je Lite Client (de online wallet van Waves) en log in. Klik bovenaan op het ‘L’ symbooltje en het venster ‘Balance Leasing’ zal openen. Binnen dit venster zal je verschillende gegevens moeten invullen. Het ‘Recipient’ adres is de ontvanger van de lease. Het betreft hier dus met andere woorden de node waar je een beroep op doet. Plak hier gewoon het wallet-adres van de node in kwestie in. Vervolgens vul je de hoeveelheid tokens in die je wenst te leasen en ben je helemaal klaar om de overeenkomst af te sluiten.

Help, ik wil mijn WAVES tokens verkopen, wat nu?!

Het is zeer belangrijk om er rekening mee te houden dat WAVES tokens die in een lease-overeenkomst worden opgenomen niet meer kunnen worden verhandeld. Dit betekent dat ze niet kunnen worden verkocht of omwille van een andere reden uit je wallet kunnen worden gehaald. Gelukkig valt dit wel op te lossen. Je kan er namelijk vanaf het ogenblik dat het contract in de blockchain is geregistreerd voor kiezen om deze terug op te heffen. Op die manier wordt het contract afgebroken en worden de beschikbaar gestelde WAVES tokens in je portefeuille terug vrijgegeven. Vanaf dit ogenblik is het dan ook mogelijk om ze terug naar een ander adres te versturen, te verkopen, etc. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat het Waves platform haar investeerders heel wat interessante mogelijkheden aanbiedt om een aantrekkelijk, extra rendement te verdienen.