Hoe en waar koop je cryptocurrencies?

litebit

Hoe en waar koop je cryptocurrencies?

Met de huidige koersen van onder meer Bitcoin, Litecoin en Ethereum is het niet gek dat meer en meer mensen besluiten tot het kopen van cryptocurrencies. Het blijken zeer winstgevende investeringen te kunnen zijn en steeds meer mensen beproeven daarin hun geluk.

Maar hoe en waar koop je die cryptomunten nu?

Er zijn vanuit Nederland diverse manieren om voordelig en snel aan cryptovaluta te komen. In dit artikel bespreken we de belangrijkste.

PLUS 500

De website plus500.com/nl .Handel in cryptogeld met een hefboomwerking tot en met 1:20. U kunt beginnen met slechts €100 om het effect van €2000 te krijgen! Beheer uw winst en verliezen. Prijssignalen en stops zoals stop-loss en trailing-stop zullen helpen om uw handelsrisico op deze volatiele instrumenten te beheersen.

Plus500UK Ltd is toegelaten en gereguleerd door de Britse Autoriteit Financiële Markten (FCA). Britse Autoriteit Financiële Markten-registratienummer: 509909, Gevestigd in London.

Risico waarschuwing: 76.4%  van de retail CFD accounts verliezen geld

Crypto500

De website cryto500.nl . Handelen bij Crypto500 is handelen bij een 100% Nederlands bedrijf ! Handel op stijgende en dalende koersen.U kunt zelf uw hefboom bepalen.Uitbetalingen binnen 24 uur op uw rekening.Crypto500.nl wordt beheerd door een volledig Nederlands bedrijf gevestigd in Rotterdam. Wij bieden een platform aan waar consumenten kunnen handelen in Bitcoin en andere Crypto Currencies.Crypto munten worden met de dag populairder en veel mensen willen graag meeliften op de gigantische koersstijgingen die deze munten de laatste jaren ondergaan. Echter is het kopen op een exchange platform van één Bitcoin tegenwoordig een zeer gecompliceerd en duur proces. Echter kunt u bij Crypto500 al een account openen met een bedrag van slechts € 250. Doordat wij verschillende hefbomen aanbieden kunt ook u nu inspelen op stijgende en ook op dalende koersen van Crypto’s.

Risico waarschuwing: 76.4%  van de retail CFD accounts verliezen geld

Litebit

De website Litebit.eu is een van de grootste websites om cryptocurrencies te kopen. Het is ook het meest brede platform. Behalve Bitcoin, Ethereum en Litecoin kun je bij Litebit.eu ook terecht voor de meest gangbare altcoins.

Hieronder vallen onder meer de Dogecoin, Reddcoin, Artbytes, Digibytes en Ripple.

Op enkele uitzonderingen na kun je de gekochte cryptocurrencies opslaan binnen je Litebit-account. Deze wallet houdt dan ook real-time bij wat de waarde in euro’s van je cryptovaluta is.

Voor de veiligheid is het echter aan te bevelen om een software of hardware wallet aan te schaffen.

Binnen Litebit kun je investeren in crypto’s door middel van een iDeal betaling. De limiet wordt hoger naarmate je meer van jezelf verifieert.

Bitonic

Bitonic richt zich enkel en alleen op Bitcoins. Hier heeft ze zich dan wel in gespecialiseerd. Om die reden wordt Bitonic door veel handelaren in Bitcoins gebruikt.

Bitonic is ook interessant wanneer je in altcoins wilt ruilen. Op internationale exchanges kun je vaak alleen maar terecht met Bitcoin. Door via Bitonic een hoeveelheid Bitcoins aan te schaffen en door te sturen naar je wallet op een andere website, kun je snel over ruilmiddelen beschikken.

Bitonic is snel geregistreerd en – op werkdagen – ook snel gevalideerd. Je hoeft dus nooit lang op je Bitcoins te wachten.

Een andere mogelijkheid biedt Bitonic in de vorm van de Bitcoin Academie. In deze Bitcoin Academie leer je de kneepjes van het vak kennen. Tegen betaling kun je met een select gezelschap deze mini-opleiding volgen.

BTCDirect

Ook BTCDirect richt zich voornamelijk op de Bitcoin, maar biedt ook nog Ethereum en Litecoin als altcoins aan. BTCDirect is een betrouwbare websites als het aankomt op de aanschaf van Bitcoins en andere crypto’s. Je kunt bij BTCDirect niet je Bitcoins opslaan. Daar heb je een externe wallet voor nodig.

BTCDirect behandelt transacties echter zeer snel. Je kunt dus in korte tijd beschikken over Bitcoins waarmee je op andere platformen kunt gaan traden. Ook Ether en Litecoin laten zich via BTCDirect makkelijk aanschaffen. Overigens heeft BTCDirect op de homepage direct een live overzicht van de actuele koersen.