Hoe werkt handelen op Binance

Hoe werkt handelen op Binance

Hoe werkt handelen op Binance

Wanneer je wilt gaan investeren in cryptocurrency, kun je er voor kiezen om voor een bepaald bedrag te kopen en af te wachten. Anderen houden er meer van om actief te handelen en te profiteren van de koersschommelingen die plaats vinden in de exchanges. Binance is een grote exchange waar steeds meer mensen besluiten op te gaan handelen. Binance komt oorspronkelijk uit China maar legt door de veranderende wetgeving in dat land nu de focus op de rest van de wereld. Maar hoe werkt dat handelen op Binance dan? Het wordt hieronder uitgelegd!


Registreren op Binance

Voordat je kunt beginnen met handelen op Binance, dien je jezelf te registreren. Dat gaat simpel en snel door je emailadres op te geven en een wachtwoord in te voeren. Bij het registreren wordt je ook gevraagd of je gebruik wil maken van 2FA ofwel 2 Factor Authentication. Dit is een extra veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat iemand anders inbreekt in je account. Het is dan ook altijd aan te raden om dit te doen. Wanneer je hier klaar mee bent, kun je tot slot je account laten verifiëren. Dat doe je met een identiteitsbewijs en is noodzakelijk wanneer je grotere uitbetalingen wil laten doen. Wanneer je dit niet doet kun je maar tot maximaal de waarde van 2 Bitcoin laten uitbetalen.

Eerst storten

Voordat je kunt gaan handelen, moet je natuurlijk wel de beschikking hebben over cryptovaluta. Je kunt op Binance namelijk niet geld storten. Je dient in het bezit te zijn van Bitcoin, Litecoin, Ethereum of Binance Coin om te kunnen starten. Wanneer je deze nog niet in je bezit hebt, zul je die dus eerst ergens anders aan moeten schaffen. Vervolgens kun je dat naar je wallet op Binance sturen. Het is het meest verstandig en voordelig om Bitcoin aan te schaffen via een bekende aanbieder als Bitonic of Litebit. Vervolgens maak je dat eenvoudig over naar Binance. Het kan overigens wel eventjes duren voordat je jouw cryptocoins in je Binance wallet kunt vinden. Zodra het geval is, kun je echter ook direct beginnen met handelen.


Aan de slag!

Nu kun je echt beginnen met het handelen op Binance. Deze exchange probeert het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Wanneer je weet welke cryptomunt je wil gaan kopen, ga je in de exchange naar basic. Vervolgens kun je zoeken. Let er daarbij wel op Binance met afkortingen werkt. Je moet dus zoeken op de afkorting van de cryptocoin die je wil aanschaffen. Je krijgt dan direct de gegevens van de coin te zien zoals het handelsvolume, de grafiek, procentuele toe- of afname en de laatste prijs. Als je de coin wil aanschaffen klink je links onderin op buy en vervolgens geef je in Bitcoin waarde aan welk bedrag je wil spenderen.

Niet altijd toegankelijk

Binance is ongekend populair. Daarom is het niet altijd mogelijk om jezelf te registreren. De exchange is regelmatig gesloten voor nieuwe aanmeldingen. Twijfel dus vooral niet te lang wanneer je de mogelijkheid hebt om jezelf te registreren bij Binance.