Reddcoin, cryptocurrency voor op sociale media

Reddcoin, cryptocurrency voor op sociale media

Reddcoin, cryptocurrency voor op sociale media

Van de Reddcoin heb je misschien nog nooit gehoord. Wanneer je gebruik maakt van Litebit kan het zijn dat je de munt voorbij hebt zien komen, want hij wordt via Litebit aangeboden.

Reddcoin is een altcoin die zich richt op betalingen op sociale media. Daarin is ze vooralsnog de enige. Wat dat betreft kan Reddcoin een zeer interessante investering blijken te zijn. Zeker nu deze munt voor weinig geld aan te schaffen is.

Het kopen van altcoins

Onder veel nieuwe handelaren is het komen van altcoins een intensieve en prominente bezigheid. De waarde  van Bitcoin, Ethereum en Litecoin zijn namelijk dusdanig hoog dat het moeilijk is om ze te bemachtigen. Je moet immers over een aanzienlijk budget beschikken en het dan ook nog aandurven.

Altcoins zijn dan een stuk voordeliger en hoeven qua potentie helemaal niet onder te doen. Sterker nog: de meeste altcoins zijn een verbetering ten opzichte van de bestaande cryptovaluta. Wie tijdig voor enkele tientjes investeert in altcoins, kan hier in de toekomst de vruchten van plukken.

Reddcoin

De Reddcoin richt zich op sociale media. Betalingen op sociale platformen als Facebook, Twitter, Youtube en LinkedIn zijn nu nog vrij omslachtig, tijdrovend en duur. Je zit ook altijd met de koersen van andere valuta, als je vanuit Europa probeert een betaling te doen.

De Reddcoin biedt de oplossing in één universele valuta die zich puur en alleen richt op sociale media. Wanneer je iemand op sociale media wil belonen of betalen, kun je Reddcoins overmaken naar diens wallet. Wat dat betreft werkt het als de meeste cryptomunten.


Potentie van de Reddcoin

Op dit moment heeft de Reddcoin nog veel potentie. Ze is nog niet echt geaccepteerd door sociale media, maar werkt er wel heel hard aan om dat voor elkaar te krijgen. Zodra een sociaal media platform Reddcoin accepteert als betaalmiddel, kan het dus snel gaan met de waarde van deze cryptovaluta.

In de Verenigde Staten wordt dan ook volop gespeculeerd over de Reddcoin. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat de Reddcoin in 2018 voor verrassingen gaat zorgen.

Reddcoin kopen

In Nederland is het – in tegenstelling tot veel andere altcoins – relatief eenvoudig om aan Reddcoin te kopen. Je kan ze aanschaffen via Litebit. Door middels iDeal een betaling te doen, kun je zelf aangeven hoeveel Reddcoin je in je wallet wil hebben. Vervolgens kun je ze via Litebit bewaren of overmaken naar een software wallet op je computer.

Reddcoin, cryptocurrency voor op sociale media